Betonreiniging

Heeft u vervuilde betonnen oppervlaktes en wilt u deze schoon hebben? Aimo Diensten reinigt al uw beton. Zowel voor particulieren als bedrijven en zowel voor kleine als grote oppervlaktes. Ook hardnekkige vervuiling, graffiti of coating verwijderen wij professioneel voor u.

Bel: 06 – 855 109 16

Professionele betonreiniging

Beton is één van de meest gebruikte bouwmaterialen in kantoorpanden, huizen en weg- en waterbouw. Maar ook vloeren, muren, palen, balkons, buitenbanken, trappen, gevels, fonteinen en banken in sporthallen en stadions zijn vaak gemaakt van beton. Ondanks dat beton de reputatie heeft dat het onderhoudsvriendelijk is, kan betonreiniging noodzakelijk zijn. Zo is een regelmatige betonreiniging nodig, omdat invloeden van buitenaf beton aantasten. Beton kan verschillende soorten bevuiling bevatten, van aanslag en algen tot graffiti. Een vervuilde gevel, muur of straat geeft een smoezelige uitstraling. De gevel bijvoorbeeld, bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. U wilt dus dat deze er verzorgd en onderhouden uitziet. U wilt uw vervuilde beton graag weer schoon hebben. Aimo Diensten heeft jarenlange ervaring met het schoon spuiten van allerlei objecten van beton. Om schade aan uw object te voorkomen is het belangrijk dat de betonreiniging op professionele wijze gebeurt. Door de juiste verhouding in nozzle, druk en temperatuur. Door de juiste instelling van onze apparatuur reinigen wij het vervuilde oppervlak grondig en krijgt u een perfect en professioneel eindresultaat. Aimo Diensten heeft daarvoor de expertise én de juiste apparatuur in huis.

Milieuvriendelijke betonreiniging

Betonreiniging kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het soort beton, het type vervuiling en de toepassing, kijken wij naar de meest effectieve en meest geschikte reinigingsmethode. Wij passen bij onze werkzaamheden altijd de nieuwste methoden, technieken en vakkennis toe. Aimo Diensten reinigt uw beton altijd op milieuvriendelijke wijze. Wij werken met natuurlijke schoonmaaktechnieken en maken geen gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Chemische betonreiniging is vanwege de milieuwetgeving niet meer toegestaan. Maar ook zonder chemische middelen krijgen wij uw vervuilde beton weer helemaal schoon!

De kosten voor het reinigen van uw beton hangen af van verschillende factoren zoals: de vervuilingsgraad, het aantal vierkante meters beton dat u wilt reinigen, de bereikbaarheid van het betonnen object (begane grond of verdieping) en de wijze waarop u het beton wilt laten reinigen. Uiteraard nemen wij de mogelijkheden en de bijbehorende kosten graag met u door.

Specialist in beton reinigen

Aimo Diensten beschikt over de vakkundigheid, de ervaring en de juiste apparatuur om zelfs de meest hardnekkige vervuiling van uw beton te verwijderen. Ook voor uw betonreparatie kunt u bij ons terecht. Wanneer u kiest voor betonreiniging door Aimo Diensten, dan weet u zeker dat het reinigen van uw beton op een verantwoorde, veilige en professionele manier gebeurt.

Wilt u meer weten over betonreiniging? Of weten wat de kosten zijn om uw beton te laten reinigen? Bel ons op 06 – 85510916, vul het contactformulier in of maak een afspraak.

Meer informatie over betonreiniging?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Neem nu contact op