Betonreparatie

Heeft u last van betonschade of betonrot? Dan is het belangrijk dat u de schade snel laat herstellen. Betonschade vereist acute betonreparatie om verdere aantasting van het beton tegen te gaan en hogere kosten te voorkomen. Aimo Diensten inspecteert en herstelt snel en vakkundig alle betonnen constructies.

Bel: 06 – 855 109 16

Reparatie van betonrot

Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van beton, kan er altijd schade ontstaan die betonreparatie of betonbescherming vereist. Meestal begint betonrot met kleine scheurtjes die steeds groter worden. Als het beton niet goed dicht meer staat of er zitten kleine scheurtjes in dan kan beton gemakkelijk water aanzuigen en het wapeningsstaal gaan roesten. Hierdoor ontstaat betonrot. Als u geen maatregelen neemt om het beton te herstellen, zal het beton verder scheuren en uiteindelijk afbrokkelen.

Schade aan beton kan vele oorzaken hebben. Betonschade kan komen door corrosie van de wapening, vorstschade, te grote belasting of ontwerp- en uitvoeringsfouten. De schade die hierdoor aan het beton ontstaat kan grote gevolgen hebben voor zowel de constructie zelf als het wonen en werken in en rond de constructie. Door betonschade of betonrot kan zelfs de gehele constructie verzwakken. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Snelle betonreparatie is noodzakelijk om verdere aantasting van het beton tegen te gaan en hogere reparatiekosten te voorkomen. Aimo Diensten repareert snel en op deskundige wijze uw betonschade.

Betonreparatie en schadeoorzaak

Voordat wij de betonreparatie voor u kunnen uitvoeren, moeten wij eerst de schadeoorzaak vaststellen. Wij inventariseren of er zwakke plekken zijn en wat de mogelijke oorzaken zijn van de betonschade. Vervolgens bepalen wij welke methode van betonreparatie het beste is voor uw specifieke schade. Aimo diensten onderzoekt de schade aan uw betonconstructie dus grondig en staat garant voor een vakkundige reparatie. Wij zorgen dat er geen betonrot meer optreedt na het repareren van uw betonschade. Uw gerepareerde beton is niet van nieuw te onderscheiden!

Specialist in betonreparatie

Betonreparatie is specialistisch werk. Voor alles op het gebied van betonreparatie, betononderhoud, betonreiniging en betonbescherming kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om betonrot of scheurvorming, Aimo Diensten herstelt de betonschade op zeer vakkundige wijze voor u. Uw balkon, vloer, plafond, consoles en andere betonnen onderdelen en constructies kunnen weer jarenlang mee.

Wilt u meer weten over het herstellen van de schade aan uw beton? Of weten wat de kosten zijn om uw betonschade te laten repareren? Bel ons op 06 – 85510916, vul het contactformulier in of maak een afspraak.

Wilt u een afspraak maken?
Wij komen vrijblijvend bij u langs om de betonschade te bekijken.
Maak nu een afspraak