Gietvloer

Wilt u een duurzame, strakke vloer in uw woning, showroom of bedrijf? Dan is een gietvloer wellicht de juiste keuze voor u. Gietvloeren zijn modern, slijtvast, onderhoudsvriendelijk, hoog belastbaar én leverbaar in de kleur die u wenst. Bovendien is een gietvloer voor in uw woning veerkrachtig en warm, doordat de vloer gemaakt is van polyurethaan en de omgevingstemperatuur aanneemt. Kortom: een comfortabele, moderne vloer die tegen een stootje kan.

Bel: 06 – 855 109 16

Gietvloer ideaal in woning én bedrijf

Gietvloeren zijn zeer geschikt voor zowel uw woning als uw bedrijf.

Gietvloer in uw woning

Als u een strakke, moderne vloer in uw woning wilt die sterk en ook nog eens onderhoudsvriendelijk is, dan is een gietvloer de perfecte vloer voor u. Een gietvloer is een stijlvolle vloer die tegen een stootje kan. Bovendien is het belangrijk dat de vloer in uw woning comfortabel aanvoelt. Onze gietvloeren voelen nooit koud aan, omdat ze van nature de omgevingstemperatuur aannemen. U kunt uw vloer volledig aanpassen aan uw interieur en kiezen in elke kleur die u wenst.

Gietvloer in uw bedrijf

Gietvloeren kunt u ook perfect als bedrijfsvloer gebruiken, door de slijtvastheid, sterkte en onderhoudsvriendelijkheid. Wij hebben een uitgebreid assortiment gietvloeren voor elk bedrijf in iedere branche. U kunt bij ons terecht voor zowel een vloer voor uw showroom of kantoorpand als voor een industriële epoxy gietvloer. De epoxyvloer is zeer geschikt voor uw werkplaats, magazijn, garage of industriehal. Welke vloer u ook kiest, een gietvloer oogt strak, clean en modern. U kunt onze vloeren naar uw eigen wensen samenstellen. U bepaalt helemaal welke kleur(en) en afwerking u wilt. Ook kunt u uw logo, een afbeelding of eigen design in uw gietvloer laten verwerken.

Gietvloer voor elk interieur

Een gietvloer past in zowel een trendy of modern interieur als in een landelijk interieur. Door de enorme kleurkeuze kunnen wij de kleur van uw gietvloer aan uw interieur aanpassen. Wilt u de vloer in de kleur van uw muren of de kleur van een meubelstuk? Aimo Diensten zorgt voor een prachtige match met uw interieur. De uitstraling van uw gietvloer wordt niet alleen bepaald door de kleurstelling, maar ook door de keuze van afwerking: hoogglans, zijdeglans, halfglans of een matte of zijdematte afwerking. U bepaalt het gevoel wat uw gietvloer geeft.

Betonlook gietvloer

U kunt ook kiezen voor een betonlook gietvloer. Betonlook gietvloeren hebben een heel natuurlijk, stoer uiterlijk. Een betonlook gietvloer ziet eruit als een betonnen vloer, maar voelt heerlijk warm en comfortabel aan en is zeer onderhoudsvriendelijk. Kenmerkend aan een betonlook gietvloer is het gemêleerde uiterlijk. U kunt deze naar wens laten uitvoeren in verschillende grijs-, bruin- en groentinten. Betonlook gietvloeren zijn uitermate geschikt in woningen, maar ook in winkels, showrooms, musea en kantoren.

Expert in gietvloeren

Aimo Diensten heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van gietvloeren. Wij kunnen u daarom goed adviseren. Welke vloer past het beste bij uw woning of bedrijfsruimte? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Aimo Diensten weet precies welke gietvloer het beste bij uw situatie past. Wij letten daarbij ook op praktische en technische aspecten, zoals de ondervloer die er ligt. Wij kennen de eisen die aan bijvoorbeeld garagevloeren en industriële vloeren worden gesteld en de milieuwetgeving die steeds strengere eisen stelt aan bodembeschermende maatregelen. Ook voor vloercoating kunt u bij ons terecht. Welke gietvloer u ook kiest, Aimo Diensten zorgt ervoor dat uw vloer er voor de komende jaren weer prachtig bij ligt. Uw vloer is bij ons in vakkundige en specialistische handen.

Wilt u meer informatie over welke gietvloer het meest geschikt is voor u?
Bel ons op 06 – 85510916, vul het contactformulier in of maak een afspraak.

Meer informatie over gietvloeren?
Wij geven u graag vrijblijvend advies en een prijsopgave
Maak nu een afspraak