Kitwerk

Kitwerk of voegafdichting kan op veel verschillende manieren, afhankelijk van het doel en de constructie. Kitwerk heeft niet alleen een esthetisch doel, maar is vaak ook essentieel voor de waterbestendigheid, brandwerendheid, chemicaliënbestendigheid en krimp– en trekspanning. Sanitairvoegen, dilatatievoegen of vloervoegen vragen specifieke kitten en vooral vakmanschap. Aimo Diensten is uw specialist in allerhande kitwerk.

Bel: 06 – 855 109 16

Juiste kit voor iedere toepassing

In betonreparatie, maar ook in het onderhoud, de bescherming en renovatie van betondelen en andere materialen, is divers soort kitwerk noodzakelijk. Welk soort kit wij gebruiken is afhankelijk van meerdere factoren zoals ondergrond, toepassing en doel. De kit moet afgestemd zijn op de omstandigheden, zoals bouwmateriaal, weer, plaats en kleur. Met gebruik van de juiste primer is kitwerk toe te passen op vrijwel elke denkbare ondergrond zoals beton, aluminium, staal, baksteen, tegels, glas en kunststoffen. Aimo Diensten heeft de juiste kennis in huis om in alle branches en bij alle constructies het juiste kitwerk toe te passen. Of het nu om zuurbestendig kitten gaat of chemicaliënbestendige, vloeistofdichte of brandvertragende kit, wij hebben de technische expertise om de juiste kit toe te passen.

Buiten kitwerk

Het gebruik van uiteenlopende materialen in bouwtoepassingen leidt tot spanningen en bewegingen tussen de materialen onderling. Bewegingsvoegen zijn dan een onmisbaar onderdeel in het bouwproces. Wij brengen nieuwe dilatatievoegen aan in betonelementen. Een dilatatievoeg is een kitnaad die het krimpen en uitzetten van materialen opvangt. Dit voorkomt dat de materialen scheuren door spanning. Voor de bepaling van een goede voegafdichting is kennis van het materiaal en de invloed van de belasting van groot belang. De te maken voegafdichting bepalen wij afhankelijk van de mechanische belasting, constructieve belasting, waterdichting, chemische belasting en esthetische eisen. Een grondige inspectie op uw locatie is dus van belang. Aimo diensten is gespecialiseerd in buiten kitwerk en weet precies welk kitwerk uw constructie nodig heeft. Het buiten kitten bestaat uit onder andere dilatatievoegen, betontrappen, afdekbanden, vloervoegen, kozijnen, glas, galerijvoegen, panelen en alle aansluitingen van beton, metselwerk, staal en hout.

Specialist in kitten

Als u op zoek bent naar een specialist in kitwerk die de juiste kennis in huis heeft om in alle branches en bij alle toepassingen en constructies de juiste kit toe te passen, dan bent u bij Aimo Diensten aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met kitten en zijn u graag van dienst.

Wilt u meer weten over kitwerk of een vrijblijvende offerte? Bel ons op 06 – 85510916, vul het contactformulier in of maak een afspraak.

Meer informatie over kitwerk?
Wij geven u vrijblijvend advies
Neem contact op