Vloercoating

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, moderne vloer voor uw woning, kantoor, bedrijfshal, winkel of showroom? Vloercoating is dan de ideale oplossing voor u. Vloercoating lijkt veel op een kunststof gietvloer, maar is een dunnere variant ervan. Bij het coaten van uw vloer brengen wij een dunne toplaag van kunststof over uw bestaande vloer aan. Vloercoating is sterk, slijtvast, gemakkelijk in onderhoud én leverbaar in de kleur die u wenst. Aimo Diensten is uw specialist in het coaten van vloeren.

Bel : 06 – 855 109 16

Voordelen van vloercoating

Met een vloercoating creëert u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer. De vloer is kras- en slijtvast, waterafstotend en is anti-allergeen. U heeft weinig kans op schade door de sterke kwaliteit van de coating. U hoeft weinig te doen om de vloer mooi te houden en vlekken verwijdert u eenvoudig. U kunt voor de coating vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie kiezen. Maar ook een transparante coating is mogelijk, als u liever de oorspronkelijke kleur van de ondergrond behoudt.

Vloercoating heeft de volgende voordelen:

 • Sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting.
 • Gemakkelijk in onderhoud.
 • Lange levensduur.
 • Naadloos.
 • Voor elke toepassing een geschikte uitvoering.
 • Voordelige prijs.
 • De vloercoating is leverbaar in alle mogelijke kleuren.

Voor een aantrekkelijke prijs biedt een vloercoating u hetzelfde onderhoudsgemak als een gietvloer. Ook de naadloze, vlakke look is vergelijkbaar met de uitstraling van een gietvloer. Een vloer coating is echter dunner dan een gietvloer. Hierdoor is de vloer aanzienlijk goedkoper. Aimo Diensten is uw specialist in vloercoating: u krijgt een scherp geprijsde vloer van topkwaliteit.

Vloercoating voor elke toepassing

Aimo Diensten kan uw vloer coaten in de volgende uitvoeringen:

 • Antislip
 • Waterhoudend
 • Antistatisch
 • Industrieel
 • Design vloercoating.

De coating kunnen wij op vrijwel elke ondergrond aanbrengen. Een coating is perfect als vloerafwerking van ondervloeren van beton, cement en anhydriet. Hoogwaardige harsen en verharders vormen de basis voor deze vloer. Hierdoor is de vloer slijtvast en uitermate goed bestand tegen vocht en chemicaliën. U heeft dus jarenlang plezier van uw nieuwe vloer.

Vloercoating voor industrieel gebruik

Naast vloercoatings voor huis, kantoor en showroom, levert Aimo Diensten ook coatings voor industrieel gebruik. Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer. Een vloercoating beschermt de ondergrond jarenlang tegen allerlei mechanische en chemische belastingen. Zoekt u een specialistisch bedrijf om uw productieruimte, parkeergarage of fabrieksvloer van een hoogwaardige coating te voorzien? Wij hebben veel ervaring met het toepassen van allerlei epoxyproducten om uw industriële vloer te verduurzamen.

Expert in vloercoating

Een vloercoating voor een badkamer in een woning heeft andere eigenschappen nodig dan een coating voor een fabrieksvloer. Aimo Diensten weet precies welke coating het beste bij uw situatie past. Wij kennen de eisen die aan bijvoorbeeld industriële vloeren en garagevloeren worden gesteld en de milieuwetgeving die steeds strengere eisen stelt aan bodembeschermende maatregelen. Welke coating afwerking u ook kiest, Aimo Diensten zorgt ervoor dat uw vloer er voor de komende jaren weer keurig bij ligt. Uw vloer is bij ons in specialistische en vakkundige handen.

Wilt u meer informatie over de meest geschikte vloercoating voor uw vloer? Bel ons op 06 – 85510916, vul het contactformulier in of maak een afspraak.

Meer informatie over vloercoating?
Bel ons en wij geven u vrijblijvend advies
Maak nu een afspraak